Legyen Önnek is egyedi kandallója!

A régi időkben a családi tűzhely szolgált az otthon központi helyszínéül. Itt főzött, sütött az édesanya és gyűlt össze a család apraja-nagyja. A tűzhely volt a közös találkozási pont, amely ha kellett meleget adott és meg lehetett vitatni körülötte a nap történéseit. Mára elveszett ez a funkció, de miért ne lehetne a meghitt családi beszélgetések helyszíne a kandalló környéke?

Építtessen Ön is kandallót családi házába és varázsoljon meghitt hangulatot a nappaliba! Sok éves tapasztalatunkkal a hátunk mögött garantáljuk, hogy kifogástalan minőségű és kivitelezésű kandalló kerül a nappalijába vagy akár hálószobájába. Ossza meg velünk terveit, egyedi ötleteit és építtessen olyan kandallót, melyről mindig is álmodott! Legyen klasszikus, modern vagy rendhagyó, biztosak vagyunk benne, hogy megbirkózunk a feladattal és közösen megalkotjuk otthona ékességét.

Hívjon vagy írjon, és legyen Önnek is egyedi kandallója! Nincs lehetetlen feladat! Ha kandallóról van szó, akkor Fer-Kandallók, mert nálunk mindig a megrendelő az első!

 

www.fer-kandallok.hu © Minden jog fenntartva! 2013